Uitleg van de actie

In het hele jaar 2018 viert de Tov!Club feest met Israël, want Israël is jarig. Israël is zeventig geworden! Om die reden wil de Tov!Club graag een mooi cadeau geven aan Israël. Met AcTov! sparen we samen een cadeau voor Aleh.

Hoe meer geld je spaart, hoe blijer mensen bij Aleh zijn, maar ook hoe blijer je jezelf maakt. Als bedankje dat je aan deze actie meedoet, krijg je namelijk een slinger. Voor elke tien euro verdien je een vlag aan een persoonlijke slinger. Je mag zelf kiezen welke letter hierop komt! Zo spaar je bijvoorbeeld je hele naam bij elkaar.

Stap 1

Als je lid bent van de Tov!Club, dan heb je bij het Tov!Clubmagazine van december 2017 een actiepakket ontvangen. Hierin zitten een poster, stickers en een spaarpotje.

  • Heb je nog geen actiepakket? Klik hier om een pakket aan te vragen.
  • Ben je nog geen lid? Klik hier om gratis lid te worden.

Stap 2

Hang de poster op een mooie plek in je kamer. Vouw het spaarpotje in elkaar.

Stap 3

Klaar om te gaan sparen! Plak voor elke vijf euro die je hebt gespaard een sticker aan de slinger op de poster. Bij elke tien euro heb je een vlaggetje voor je persoonlijke slinger gespaard. Schrijf de letter die je op de vlag wil in het vakje op de poster.

  • Het einddoel is €70, omdat Israël zeventig jaar is geworden. Wil je meer sparen? Dat mag natuurlijk! Bestel hier gerust een nieuwe poster.
  • Kan je wel wat tips gebruiken voor het sparen? Doe klusjes, verkoop zelfgemaakte dingen, help je moeder in huis, leg wat zakgeld opzij… Klik hier voor de beste tips.

Stap 4

Ben je klaar met sparen? Klik dan hier. Hier staat alle uitleg wat je met het gespaarde geld moet doen en hoe je een slinger kan aanvragen.