Afscheid

Het gezin van Netanyahu, de president van Israël, heeft afscheid moeten nemen van hun geliefde hond. De hond heette Kaiya. Twee maanden geleden raakte ze verlamd. Er is geprobeerd het dier daarvan te genezen. Ze heeft twee operaties ondergaan. Ook kreeg ze therapie. Dat had geen succes. Daarom moest het gezin afscheid nemen van de hond. 

Kaiya was een heel bijzondere hond. Ze woonde niet haar hele leven bij de familie Netanyahu. Jarenlang was ze reddingshond. Toen ze daar te oud voor werd, besloot de familie Netanyahu voor haar te zorgen. Ze was toen tien jaar.

De president roept iedereen op om te zorgen voor oude dieren die hun leven lang een goede dienst hebben bewezen. ‘Geef ze een thuis en een leven, en je zal zoveel liefde en warmte terugkrijgen’, schrijft hij. ‘Kaiya was onderdeel van de familie. Daarom is ons verdriet groot dat ze er niet meer is. We zullen haar altijd blijven herinneren’.

De familie heeft wel heel wat te stellen gehad met Kaiya. Zo was iedereen hevig verontwaardigd toen de zoon van de president Yair betrapt werd toen hij de hondenpoep van Kaiya niet wilde opruimen terwijl hij haar uitliet. Ook heeft Kaiya een keer twee mensen gebeten bij een ceremonie voor Chanoeka.

 

Bron: jpost.com

Vond je dit tof? Deel het dan!

Facebook
WhatsApp