Grappig: Nederlandse man die protesteert tegen Israël doet dat op een scootmobiel die in Israël gemaakt is

Helaas is er in Nederland en ook in veel andere landen haat naar Israël. Mensen vinden niet dat de Joden een eigen land mogen hebben en maken dat op allerlei manieren duidelijk. Eén manier waarop mensen dat doen is door zich aan te sluiten bij de BDS-beweging. Deze beweging wil dat Israël geboycot wordt. Boycot van Israël betekent dat er geen zaken meer gedaan worden met Israël. Het grappige is dat pas geleden een aanhanger van de BDS zichzelf behoorlijk voor schut heeft gezet…

Het gaat om de meneer Robert Willem van Noren. Meerdere dagen per week is hij op de Dam in Amsterdam om te protesteren tegen Israël. Hij doet dit door spandoeken omhoog te houden met anti-Israël teksten. Niet zo best dus! Maar pas geleden zijn mensen erachter gekomen dat het voor meneer van Norren niet zo makkelijk is om Israël te boycotten. Hij protesteert namelijk op een scootmobiel die gemaakt is in een Israëlische kibboets.

Het is niet zo verwonderlijk dat er in Nederland Israëlische scootmobielen verkocht worden. Israël is namelijk een land dat goede producten levert en waar steeds weer nieuwe technologieën ontwikkelt worden. Gods zegent het land Israël en daar tegen protesteren zal niet veel uithalen.

Vond je dit tof? Deel het dan!

Facebook
WhatsApp