Hoog Nederlands bezoek in Israël

Vorige week woensdag was prins Constantijn in Israël. Prins Constantijn was daar om reclame te maken voor StartUpDelta, een organisatie die mensen helpt die net een eigen bedrijfje zijn begonnen.  

Israëlische kranten vonden prins Constantijn een bijzondere gast. Alleen al vanwege zijn bijzondere naam: Constantijn Christof Frederik Aschwin, Prins der Nederlanden, Prins van Oranje-Nassau, Jonkheer van Amsberg.

De boodschap die prins Constantijn voor Israël had, is dat Nederland een heel goed land is voor Israëliërs die een bedrijf willen beginnen in Europa. Nederland en Israël hebben al een goede handelsrelatie maar de prins wilde die nog beter maken. Hij vertelde dat Nederland heel goed internet had, de grootste Europese zeehaven en een heel centraal vliegveld.

In een interview werd er aan de prins verteld dat sommige Europese bedrijven een beetje bang zijn voor Israëlische bedrijven omdat Israëliërs heel direct kunnen zijn, ze zeggen waar het op staat. De prins antwoorde daarop dat Nederlandse mensen nog directer zijn dan Britse mensen (die ook al heel direct zijn). En dat Nederlandse en Israëlische mensen bijna even direct zijn.

Vind jij dat de prins gelijk heeft en dat Nederlandse mensen heel direct zijn?

Foto: Prins Constantijn beeld: RVD – Jeroen van der Meyde

 

Vond je dit tof? Deel het dan!

Facebook
WhatsApp