Prinsessenjurk

Welk meisje droomt er nou niet van om op je eigen bruiloft even helemaal een prinsesje te zijn? Voor de Amerikaanse Meghan Markle komt dat uit! Ze trouwt binnenkort met de Britse prins Harry. En iedereen is nu al druk over haar trouwjurk.

Een trouwjurk voor een prinses moet perfect zijn. Daarom worden er ontwerpers van over de hele wereld bij betrokken. De prinses bepaalt vervolgens wie haar jurk mag gaan ontwerpen. Een grote kans dat het een Israëlische ontwerper wordt!

Een paar dagen geleden zijn de ontwerpen van de Israëlische Inbal Dror uitgelekt. Inmiddels is duidelijk dat Inbal Dror inderdaad door de koninklijke familie is gevraagd mee te denken, maar of deze schetsen ook echt ontwerpen zijn van hoe de jurk eruit moet komen zien, is niet zeker.

Toch is het niet heel bijzonder dat Inbal Dror hiervoor wordt gevraagd. Ze heeft namelijk ook voor allerlei andere beroemde mensen al jurken ontworpen, bijvoorbeeld voor de schoondochter van de Amerikaanse president Trump.

Het kan zijn dat er toch gekozen wordt voor een andere ontwerper. Maar ook dan heeft de koninklijke bruiloft misschien nog binding met Israël: de Israëlische president Reuven Rivlin heeft het paar uitgenodigd hun huwelijksreis in het heilige land te komen doorbrengen.

Vond je dit tof? Deel het dan!

Facebook
WhatsApp