Geld ophalen voor Aleh

Een meisje in Aleh. De foto is gemaakt door: Jaco Klamer

In Israël is er een hele bijzondere organisatie. Deze organisatie heet Aleh en zorgt voor kinderen die meervoudig gehandicapt zijn. Meervoudig gehandicapt betekent dat de kinderen meerdere soorten beperkingen tegelijk hebben, zo kunnen sommigen bijvoorbeeld slecht lopen en praten en hebben ze een verstandelijke beperking. 

Vanwege hun beperking hebben de kinderen heel veel hulp nodig. Voor de ouders van deze kinderen is het vaak moeilijk om al deze hulp te geven. Bijvoorbeeld omdat ze nog meer kinderen hebben, omdat ze moeten werken of omdat de zorg te moeilijk is. Zo is het voor sommige kinderen nodig dat er elke dag een verpleger komt. 

Om toch goed voor de kinderen te kunnen zorgen is Aleh opgericht. In Aleh krijgen de kinderen de beste zorg die er bestaat en worden ze echt verder geholpen. Bekijk hieronder hoe dat gaat en hoe de kinderen het ervaren: 

De zorg die Aleh geeft is wel heel duur en daarom is het belangrijk om geld op te halen voor Aleh. Doe je ook mee?

Om het sparen wat makkelijker te maken, kan je een speciaal Aleh spaarpotje aanvragen door hier te klikken. En dan is het natuurlijk nog de vraag hoe je precies geld ophaalt. Op deze pagina vind je een paar handige tips. Heel veel succes! 

Wanneer je geld opgehaald hebt, dan mag je dat langs komen brengen in het Israëlcentrum. Of je mag het overmaken naar NL42ABNA0406954380. Er graag dan even bijzetten dat het voor Aleh is. Als je het overgemaakt hebt, dan is het fijn als je nog een mailtje met het bedrag en je naam naar ons stuurt, zodat we een bedankje kunnen opsturen. Je mag mailen naar: info@tovclub.nl