Tentoonstelling Wereldwonder Israël verlengd!

Ben jij deze zomer al in het Israëlcentrum in Nijkerk geweest voor onze super interessante tentoonstelling Wereldwonder Israël? Zo niet, dan heb je geluk want deze tentoonstelling is door de grote belangstelling langer open!

Niet alleen in de tijd van de Bijbel gebeurden er wonderen, maar ook nu! Een goed voorbeeld daarvan is het land Israël. In Israël worden bijzondere en baanbrekende uitvindingen gedaan die de wereld hebben veroverd. Wil je daar meer over weten? Kom dan naar de tentoonstelling!

In de tentoonstelling kun je Israël leren kennen door leuke filmpjes, weetjes en spelletjes. Daarnaast is er een virtual reality tour! Met zo’n bril op je neus lijkt het net alsof je op de mooiste plekjes in Jeruzalem loopt. Net echt!

De tentoonstelling is doordeweeks geopend dus misschien kan je wel samen met je schoolklas komen. Je kan het altijd eens aan de juf of meester vragen! Voor schoolklassen is er een speciaal programma. Ook op zaterdag is de tentoonstelling open, dus neem je ouders en je andere familieleden mee, en kom gezellig langs. De toegang is gratis!

Waar: Het Israëlcentrum, Henri Nouwenstraat 34, Nijkerk
Wanneer: 24 september 2018 t/m 12 januari 2019
Meer info op: cvi.nl/wereldwonder

Vond je dit tof? Deel het dan!

Facebook
WhatsApp