Vijfduizendste bezoeker

Ben je al wezen kijken bij de zomertentoonstelling Jubeljaar in Jeruzalem? Precies een week geleden stapte de vijfduizendste bezoeker over de drempel.

Niet lang nadat de deuren op maandagochtend weer opengingen was het al zover: de vijfkoppige familie De Leeuw leverde officieel de vijfduizendste bezoeker! Wie dat precies geweest is mag het gezin uit Schoonrewoerd zelf bepalen, maar het heerlijke pakket met Israëlische producten zullen ze in ieder geval eerlijk verdelen.

Op deze vroege maandagmorgen van 24 juli is het gezin speciaal voor een bezoek aan het Israëlcentrum vanuit Schoonrewoerd naar Nijkerk gereden. ‘We bezoeken als gezin elk jaar de zomertentoonstelling’, vertelt mevrouw De Leeuw, terwijl haar drie kinderen met het vragenboekje in de hand de panelen afspeuren. ‘We zijn nog nooit in Israël geweest, maar door de tentoonstelling krijgen we toch altijd wat mee van wat er in Israël speelt.’

De zomertentoonstelling Jubeljaar in Jeruzalem is nog tot en met 31 augustus gratis te bezoeken in het Israëlcentrum in Nijkerk. Heb je ook zin om puzzels te maken, door een echte tunnel te kruipen en toffe filmpjes te kijken? Neem je vader, moeder, buurmeisje, vriend of broer mee en kijk snel voor meer info op zomertentoonstelling.nl.

Vond je dit tof? Deel het dan!

Facebook
WhatsApp