Leskist

leskist

Zelf een les verzorgen over het Jodendom? Met behulp van één van onze leskisten wordt het gegarandeerd een succes!

 

Onze leskisten zijn gevuld met een veelheid aan Joodse voorwerpen, zoals een kleine Thorarol met jad, keppeltjes, gebedskleden, gebedsriemen, een mezoeza, een menora, een klein kruikje dat model staat voor de kruiken waarin de Dode Zeerollen werden gevonden en nog veel meer. In de kist zit een mapje waarin over elk voorwerp een stukje uitleg is te vinden.

 

De kinderen mogen wat ons betreft hands-on deze voorwerpen ervaren. Dus ze mogen van hand tot hand gaan maar het is ook leuk om bijvoorbeeld te laten zien hoe een gebedskleed wordt omgedaan, hoe gebedsriemen om het hoofd worden bevestigd en hoe het bijvoorbeeld voelt om een keppeltje te dragen.

 

Voor het gebruik van een leskist vragen wij € 12,50 aan huurkosten voor de eerste twee weken en vervolgens per extra week € 12,50 extra.

 

Wij kunnen de leskist per pakketpost toezenden. Hiervoor nemen wij de verzendkosten voor eigen rekening. De kosten voor het terugsturen van de kist per pakketpost is voor u. Natuurlijk is het ook mogelijk om de leskist op te halen en terug te brengen in het Israëlcentrum in Nijkerk. Dit kan op doordeweekse dagen tijdens kantooruren en eventueel in overleg op zaterdag tussen 10.00 en 16.00 uur.

 

De inhoud van de leskist wordt door ons zorgvuldig gecontroleerd. In de kist vindt u ook een inventaris. Wilt u de leskist voor het terugsturen zorgvuldig controleren dat alles weer aanwezig is? Mocht er onverhoopt iets verloren of kapot zijn gegaan, dan horen we dit graag per mail op educatie@cvi.nl.

 

Vul onderstaand formulier in om een leskist aan te vragen!

 

Na het indienen van een aanvraag zal één van onze medewerkers snel contact met je opnemen! We zullen proberen u aanvraag zo snel mogelijk te verwerken. Houd rekening met een levertijd van enkele werkdagen.

  • Wij kunnen helaas niet garanderen dat er een leskist beschikbaar in in de gewenste periode. Indien u de leskist binnen vijf dagen vanaf heden wilt gebruiken, neem dan telefonisch contact op om de beschikbaarheid te controleren.
    DD slash MM slash JJJJ
  • DD slash MM slash JJJJ
  • Indien u kiest voor verzending via post, dragen wij de kosten voor verzending naar u. De kosten voor verzending terug naar Nijkerk zijn voor rekening van de klant.
  • Zo ja, hoeveel?