Sparen

Israël staat vooral bekend om z’n heilige plaatsen, toerisme en het lekkere weer. De meeste mensen weten niet dat er in Israël ook veel leed is, juist ook onder kinderen.

Voor veel inwoners van het land is het elke dag weer de vraag hoe ze aan eten komen. Hierin voorziet de gaarkeuken van Hineni. Ook is er veel leed onder kinderen vanwege een gebroken thuissituatie of een handicap. Organisaties als het Jaffa Instituut en Aleh zijn onmisbaar.

Ongeveer 25% van de inwoners van Israël leeft onder de armoedegrens. Wilt u deze kinderen steunen met uw schoolklas? Adopteer dan één van onze projecten! Klik voor meer info over:

Verkoop producten uit Israël

Organiseer met de klas een leuke verkoopactie! Iedere leerling krijgt een tas vol mooie producten uit Israël. De producten worden verkocht aan buren, ouders, vrienden, opa’s en oma’s, zwemjuffen en -meesters, enzovoorts. De opbrengst is voor het goede doel.

 

Spaar de collectebus vol

Spaar samen mee voor Aleh door zo nu en dan geld apart te leggen. Kies er bijvoorbeeld voor gedurende een of meerdere maanden Aleh te maken tot bestemming van het zendingsgeld. Sparen wordt extra leuk met de mooie collectebus, die u gratis kunt ontvangen.

 

Interesse? Neem dan contact met ons op!

Kathy

Tov! Welkom bij de Tov!Club! You are invited to 24 January 2021 Birthday Queen A wonderful serenity has taken possession of my entire soul, like

┈ Lees dit ook

Homenieuw

You are invited to 24 January 2021 Birthday Queen A wonderful serenity has taken possession of my entire soul, like these sweet mornings of spring

┈ Lees dit ook

Uitleen tekstdoeken

Christenen voor Israël heeft afgelopen jaren prachtige tentoonstellingen opgezet. Het is nu mogelijk om doeken van deze tentoonstellingen te lenen voor in de klas. Het

┈ Lees dit ook